4 Aralık 2010 Cumartesi

TÜRKİYE ALEYHİNDEKİ YENİ TUZAK: WİKİLEAKS BELGELERİ / Araştırmacı Yazar MUSTAFA YAZICI


Bütün dünyayı fitne ve fesada veren bu yeni haberler belge değil, birer terör ve savaş projesidir.. Casusların internet yoluyla Türkiye'ye saldırma plânlarının uygulamasıdır.

Bu uygulamadan en kârlı çıkan olarak İsrail kendinin olduğunu bizzat açıkladığına göre; bu haberlerin İsrail'in oyunu olduğunu herkes anladı. Fakat Dünya kamuoyu "ABD ve AB dostluğunun ve de politikalarının sonu mu geldi?" demekten de kendini alamadı.


Daha doğrusunu sorarsanız, Türkiye Cumhuriyeti Başbakanı Sn. Recep Tayyip Erdoğan’ın geçen hafta Lübnan'da yaptığı İsrail'i katil ilân eden ve sorgulayan konuşmasıyla Sn. Devlet Bahçeli'nin bunu eleştiren konuşmasını Televizyonlarda duyduğum zaman kuşkulanmıştım.


Çünkü: Vaktiyle Konya'da Erbakan Hocanın yaptığı İsrail aleyhtarı Mitingdeki konuşmasına benzemişti. Çünkü: Su uyur düşman uyumaz.. İşte bu belgeler asıl düşmanların hiç uyumadığını çağımızda bir kere daha gösterdi.. Aynı şekilde Türkiye Başbakanına ve iktidarına saldırı başlatılırken bunun Türkiye'ye kurulmuş yeni bir tuzak olduğu da ortaya çıktı.


Bu kalleş internet saldırısının Türkiye Dış İşleri Bakanı Sn. Davudoğlu’nun Waşhington'da olduğu gece başlatılması gizli ecnebi niyetlerini de, dillerinin altındakileri de ortaya çıkardı. Neymiş: Türk Dış İşleri Bakanı çok tehlikeliymiş.. Sn. Erdoğan iki yüzlü politika uyguluyormuş.. Yüzden batıcı, kalpten Doğucu imiş.. Lâikliğe rağmen Türkiye'de İslâmiyet çok ilerlemişmiş... PKK; Türkiye tarafından çok dışlanıyormuş(Halbuki PKK Parti yapılarak, T.B.M.M’ne bile girdi).. Kıbrıs'tan hiç taviz verilmiyormuş.. AB Kriterlerine tam uyulmamışmış.. Türkiye ekonomisi istikrarsızmış.. İsrail çok köşeye sıkıştırılıyormuş.Türkiye İran'a karşı çıkmıyormuş.. Türk Ordusu ihtilâl yapmıyormuş... Türkiye, Ortadoğu ülkelerini hep örgütlemişmiş.. Daha neler neler.. Bunlar PKK ve İsrail'in yaptığı kötülüklerden çok mu? Demek ki: eğer böyle ise, Türkiye çok iyi yolda ama düşmanların işine gelmiyor... Bu nedenle hiç AB'ye giremezmiş.. Girmek şöyle dursun Türkiye ile Avrupa arasına bir Tampon Bölge kurulmalıymış..


Zaten ABD, AB ve İngiltere'nin bahaneleri buraya kadardı.. Atalarımız ne güzel demişler: "Domuzdan post, düşmandan dost olmaz" diye.. Türkiye'yi kullanamadılar mı hemen feryâdı basıyorlar.. Bu durumda batıdan dostluk ve barış beklenir mi? Şu anda Savaşçılar, barışçıları al aşağı etmek istiyorlar.. Güney Kore ile Kuzey Kore'yi dövüştürüp, seyretmek; silâh ,ilâç ve gıda satmak istiyorlar.. Türkiye'yi de yeniden Nato için Kore'ye yollayacaklar.. Türkiye'yi kullanmak istiyorlar. Reddetti mi hep bir ağızdan birlikte saldırıyorlar.. Yaralı aslana sırtlanların saldırıları gibi..... Türkiye'nin İsrail ve O'nun taşeronu olan PKK karşısında pes etmeyişinden, başarılı olmasından rahatsız oldular. Huylandılar.. Çünkü: oyunları bozuldu.. Türkiye'den çok korkuyorlar, amma kendi çirkinliklerini hiç hesaba katmıyorlar.. Dünyayı kendilerinin biliyorlar. Malum mağrur horozlar, Güneşin kendi ötüşleri yüzünden doğduğunu zannederler. Halbuki: Horozlar Güneşin doğuşuna göre öterler..


Hani, Hz. Musa(A.S.): "Ben de öldürür ve diriltirim" diyen Firavuna "Madem öyle benim Rabbim sabahleyin Güneşi Doğudan doğdurup batıdan batırıyor. Sen de Batıdan doğdur ve Doğudan battır bakalım?" deyince apışıp kalmıştı, ya bunlar da Türkiye karşısında öyle oluyorlar...


Hz. İbrahim(A.S.) de Nemrut’larla böyle uğraşmıştı.. Bugünkü İsrail, Kardeşleri olan Hz. Yusuf'u kuyuya atan Yahudilerin soyundan geliyorlar.. Hz. Yakub'un gerçek Allah yolundaki oğlu Yusuf'un soyundan değiller ki.. Altın Buzağıya tapanların neslinden.. Onun gurur duyduğu belgeler de işte böyle olur..


İsrail değil, Sn. Erdoğan’ı ABD Başkanı Obama'yı da devirmeye çalışıyor.. Bu nedenle bu belgeler dünyayı karıştırdığı için Sn. Erdoğan’ın Lübnan konuşmasını aşırı bulan Fransa, ABD ve İngiltere'yi bile şaşırttı. Bakalım Şimdi ne olacak.? Kulların kendine göre bir plânı varsa Yüce Allah’ın da kendine göre bir plânı var.. Acaba bu İnternet uydularının yerleştirildiği gökler kimin elindedir?


Belgeleri yayan “Assange” denilen kimse, kayıplara karıştı. ABD güya bu belgeleri sızdıranlara dava açmış.. İnterpol kırmızı bültenle onları arıyormuş.. Hani, ABD'ye rağmen veya haberi olmadan dünyada birşey olamazdı. ABD'de kim? Karıştıran dünyayı öyle karıştırıyor ki.. Belki kendisi karıştırıyor. Fakat bu daha çok onun aleyhine olmaktadır. Asıl Tarihi yanılgıları budur. Zararının acısını bu politik morfinin uyuşturması geçinde mutlaka anlayıp çekeceklerdir..


Ankara da belgeleri sızdırdığı söylenen diğer zanlı Eric Edelman'ı karanlık ilân etti. Bu şahıs da her gittiği ülkeyi bölen biriymiş... Belgelerin yayınlandığı yer hiçbir bombanın etkileyemeyeceği bir yer altı sığınağı imiş.. Kimin bu sığınak? Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, ABD ve Medyayı çok sert bir dille haklı olarak uyardı.


Bu "Bay Sızıntı" denilen kimse ABD ve Medyayı onu bulmamakla sorumlu tutarak suçladı. AKP içinde üç xxx'li bilinmeyen kodlu Brütüsler varmış... Bunlar da kim? Kimin adamları? Ortaya çıkarılacakmış.. Obama ve Putin de bunları kötülemiş.. Belgeler Sn. Erdoğan'ın dünürü Sadık Albayrak'a kadar atıflı saldırılarda bulunmuş.. Yani, Trabzon'a kadar saldırı ve şayia uzatılmış... Bu nedenle Sayın Erdoğan: "Bu adamın hayatı okuyup yazmakla geçmiştir. Başka bir şey bilmez” şeklinde açıklama yapmak mecburiyetinde kalmıştır.


Acaba bu İnternet Çamuru Trabzon'a neden sıçratılıyor dersiniz.. İyi düşününüz bakalım bulabilecek misiniz? "İsviçre Bankalarında parası var" diyenler için "ispat ederseniz istifa ederim. Fakat siz yerinizde durabilecek misiniz?" çıkışını yapmıştır. Köstebeğin bulunması için İç İşleri Bakanı da çalışma başlatmıştır. Bu sızıntının çıkış noktası ABD, İsrail ve PKK bağlantılı gösteriliyor. Bakalım bu radyasyon sızıntısında kimler yanacaktır? Bu ateşi hangi zâlimler yakmıştır? ABD'ye rağmen olduğu için ABD otoritesi gitgide sarsılmaktadır. Haberi varsa bu tehditten daha çok kan kaybetmektedir. Psikolojisi de bozulacaktır.


Öbür yan da Rusya’nın da Mafya devletine döndüğü, Mafya yoluyla PKK'ya silâh sattığı bu belgelerde açıklandı. Yani, hepsi PKK ile diyalogdadır. Yani, bunlar hep başta Türkiye aleyhine üretilen komplo teorileridir amma, bu radyasyon ateşinin içine bizzat kendileri düşmüşlerdir. Güya, Türkiye aleyhinde kamuoyu oluşturacaklardı. Türkiye daha çok takdir edildi ve güçlendi. İtimad sağladı. İki yüz elli bin belgenin sadece otuz adedi Türkiye aleyhine imiş..


Hepsi olsa ne olacak? Fâsıkların haber ve tehditleri geçerli mi? Ne işe yarar? Güya medeniler.. Kravatlı teknik zâlimlerin oyunu böyle olur. Tarihte kimin karşısına adaletle dikilebilmişlerdir? Kime mutluluk verebilmişlerdir..? Bu işin uluslararası uzmanı Sn. Aytunç ALTINDAL hepsinin art niyetlerini açıkladı.
Galiba, ABD, AB ve İsrail Politikalarının sonu geliyor. Birer birer bu zâlim politikalar iflâs ediyorlar.. Türkiye'nin vizeleri kaldırmasına bile tahammül edemediler..Türkiye'ye Füze kalkanı kurmaya uğraşıyorlar..


Türkiye kalpleri fethetmeye devam ettikçe onlar kıskanıp hased edecekler. Türkiye'ye yüz yüze bir şey yapamayanlar böyle kalleş oyunları oynuyorlar, böyle tuzakları kuruyorlar.. AKP'nin sonu gelmekle de Türkiye'nin sonu -asla- gelmez... Kendileri kendilerine çekidüzen versinler..


Tarih boyu Türkiye'ye kurdukları tuzaklara kendileri düşmeye başladılar. Böyle ciyaklamaları hep bu yüzdendir.. Timsah gözyaşlarına hiç kimseler aldanmasın.. Allah’ın düşürdüğünü hiç kimse çıkaramaz. Çıkardığını da hiç kimse düşüremez... Önce tövbekâr olsunlar.. Şer yolları ebedî değil. Şer iktidarları da.. Sonları görünüyor.. Wikileaks belgeleri de ne ki?


HOŞSADÂ

Mustafa YAZICI
Araştırmacı Yazar

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder