22 Aralık 2010 Çarşamba

Efsane Lider; Erbakan Hoca Trabzon’a Geliyor


Saadet Partisi’nin efsaneleşen Genel Başkanı Necmettin Erbakan Pazar günü Trabzon’a geliyor.

Saadet Partisi’nin efsaneleşen Genel Başkanı Necmettin Erbakan Pazar günü Trabzon’a geliyor. Saat 10.20’de Trabzon’a inecek olan Erbakan Ahi Evran Camii’nde namaz kılıp salona gelecek.


İl Başkanı Mahmut Çizmecioğlu, Hocam gelmeden haber gönderdi, salonun için dışı dolacak’ dedi.


SP İl Başkanı Mahmut Çizmecioğlu, TAKA Gazetesini ziyaret etti. Çizmecioğlu, Erbakan’ın Trabzon il kongresine büyük önem verdiğini söyleyerek,


İstanbul ve Trabzon… Bu iki ilin fethi, hocamızı duygulandırmaktadır.


Hocamız, o nedenle Trabzon İl Kongresine özellikle katılmak istedi. Bizde üst ve alt komisyonlar oluşturarak çalışmalar yapıyor ve bu efsane lideri en iyi şekilde karşılayacağız, ağırlayacağız ve uğrulayacağız.'


Erbakan hocam bize şunu söylüyor,

Benim öğrencilerim dersten arka bahçeye kaçtı, ama bu ülkeyi iyi yönetemediler.


Ülke altımızdan kaçıyor ve buna müsaade edemeyiz. Ülkemizi kötü yöneten bu kaçaklardan sorumluluğu bu seçimde alacağız. O nedenle çok çalışmalıyız.


Erbakan hocam Trabzon il kongresinde salonun içi ve dışının dolmasını istiyor. Bunun için çalışma yapıyoruz. Kendisi Pazar günü Trabzon’da olacak. 10.20’de karşılayacağız. Boztepe’de namazını kılacak ve oradan salona gelecek.


Trabzon Ortahisar’da oturduğu evi de onarıyoruz açacağız. Türkiye’nin en milli lideri Erbakan Hocamızın mesajlarını her Trabzonlu kardeşimizin dinlemesini istiyoruz’ dedi.


www.takagazete.com - 22.12.2010

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder