26 Aralık 2010 Pazar

TRABZON BELEDİYESİ YENİ HİZMET BİNASINA TAŞINIYOR


Trabzon Belediyesi, 27 Aralık 2010 Pazartesi Gününden İtibaren Gülbahar hatun Mahallesi Atapark’ta İnşa Edilen Yeni Hizmet Binasında Vatandaşlara Hizmet Vermeye Başlayacak.


Trabzon Belediyesi’nce yapılan açıklamada, belediye birimlerinin yeni Trabzon Merkez Gülbahar Mahallesinde; eski Tekel Binasının yerine yapılan Atapark Varlıbaş AVM yanındaki hizmet binasına taşınma işlemlerinin tamamlandığı, İmar ve Şehircilik Müdürlüğü’nün ise yılbaşından sonra yeni hizmet binasına taşınarak, hizmet vermeye başlayacağı bildirildi.


İskenderpaşa Mahallesindeki Belediye Merkez Binasının yeni adresi, Gülbaharhatun Mahallesi oldu. Böylece dağınık olan belediye hizmet birimleri tek çatı altında toplanacak.



Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu yıllardan beri vatandaşlara hizmet vermekte olan şehrin değişik bölgelerindeki hizmet binalarının artık bir çatı altında toplandığını belirterek,


"Atapark'ta eski Tekel binası yerinde yapımı tamamlanan yeni hizmet binasına taşınma işlemleri tamamlandı.


Yeni hizmet binamız Valilik, Emniyet ve Adliye ile aynı bölgede oldu. Dağınık olan belediye birimleri de yeni hizmet binasında bir araya getirilmiş oldu. Bu durum vatandaşlarımıza büyük kolaylık
sağladı.


27 Aralık pazartesi tarihi itibariyle vatandaşlarımıza yeni binamızda hizmet vermeye başlayacağız. Trabzon'a böyle çağdaş ve modern bir belediye binasının kazandırılmasında emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.


Yeni hizmet binamızın çalışanlarımıza ve vatandaşlarımıza hayırlı olmasını diliyorum" dedi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder