20 Aralık 2010 Pazartesi

BERAT TERZİ, DEFNEDİLDİ



Akçaabat Doğanköy Beldesi Sağlık Ocağında uzun süre hizmet veren ve daha sonra Akçaabat Toplum Sağlığı Merkezi’nde memur olarak çalışan Berat Terzi(47), bugün hazin bir cenaze töreniyle defnedildi.
                                                                                                   

Akçaabat Doğanköy Beldesi Sağlık Ocağında uzun süre hizmet veren ve Akçaabat Toplum Sağlığı Merkezinde memur olarak çalışan Berat Terzi(47) bugün(19.12.2010 Pazar) hazin bir cenaze töreniyle gözyaşları ve dualar arasında Hakk’a uğurlandı.

Merhum Berat Terzi’nin cenazesi öğle namazına yakın Şabanlı Mahallesindeki hanesinden alınarak, Doğanköy Beldesi Akçaabat-Düzköy Devlet Karayolu üzerinde bulunan Halilulrahman Camii’ne omuzlar üzerinde getirildi. Burada kılınan öğle namazının sonra Halilulrahman Camii avlusunda çok kalabalık bir cemaat eşliğinde kılınan cenaze namazından sonra gözyaşları ve dualarla toprağa verildi. Tezkiyeyi ve duayı Fikret Uçar hoca yaptı. Cenaze namazını Köksal Kandemir hoca kıldırdı.

Merhum Berat Terzi’nin cenazesine AK Parti Trabzon Milletvekili Mustafa Cumur, Akçaabat Belediye Başkanı Şefik Türkmen, Akçaabat Mal Müdürü Selahattin Taşçı, Akçaabat Toplum Sağlığı Merkezi Grup Başkanı Dr. Enver Özdemir, Ak Parti Akçaabat İlçe Başkanı Osman Çavuş, İller Bankası Trabzon Bölge Müdür Yardımcısı Ahmet Güner, Doç. Dr. Osman Pehlivan, Doğanköy Aile Sağlık Merkezi Doktoru Hakan Türk, Doğanköy Belediye Başkanı Kazım Atmaca, Doğanköy Muhtarı Bitti Yazıcı, Rize Özel Şar Hastanesi Başhekim yardımcısı Uzm. Dr. Salih Türkyılmaz, Hayrat’ta görev yapan imam ve sitemiz yazarı Fikret Uçar hoca, Muzura.Net Foto Muhabiri Mehmet Birinci, Işıklar Beldesi eski Belediye Başkanı Süleyman Birinci, Lokantacı Hacı Ali Kandemir, Doğanköy eski Muhtarı Hüseyin Terzi, Akçaabat Haber Sitesi Sahibi ve Yazarı Derviş Altuntaş ve Sitemiz Haber-Yayın Koordinatörü Araştırmacı Yazar Muhammet Yavruoğlu, merhumun mesai arkadaşları, beldemizin imam hatipleri ve çok sayıda vatandaş katıldı. Dörtyol Belediyesi Belediye Başkanı Cevat Birinci, İstanbul’da görevli olduğundan mesajı okundu.
 

Merhumun Oğlu

Biri erkek, biri kız olmak üzere iki çocuk babası olan merhum Berat Terzi, uzun süre Doğanköy Beldesi Sağlık Ocağında çalıştıktan sonra takriben iki yıl önce Akçaabat Toplum Sağlığı Merkezi Yeşil Kart Bürosu'nda memur olarak çalışmaya başlamıştı.

Berat Terzi, bundan bir süre önce safra apsesi teşhisiyle Akçaabat Devlet Hastanesi'nde peş peşe safra kesesi ameliyatı olmuş, ancak durumunun kötüleşmesi üzerine Trabzon Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak yoğun bakıma alınmış ve burada yapılan tüm müdahalelere kalbi dayanmayarak, dün hayatını kaybetmişti.


Emekliliğine çok kısa bir zaman kalan ve çok genç denecek bir yaşta Hakk’ın rahmetine kavuşarak aramızdan ayrılan Berat Terzi’ye Allah’tan rahmet, kederli ailesine, akraba, eş, dost ve sevenlerine sabırlar dileriz.




HABER          : Soner TUTKUN
FOĞRAFLAR : Muhammet YAVRUOĞLU
  "        "         : Hasan SEBETÇİ



CENAZEDEN GÖRÜNTÜLER























FOTOĞRAFLAR: Muhammet YAVRUOĞLU

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder