14 Aralık 2010 Salı

Vali Eşinden Farabi’deki Lösemili Çocuklara Ziyaret

 

 Trabzon K.T.Ü. Tıp Fakültesi Farabi Hastanesi’nde tedavi gören lösemili çocukları arkadaşlarıyla ziyaret eden Vali eşi Sema Kızılcık: “Çocuklarımızın yüzündeki gülümseme için gönlünü ve emeğini ortaya koyan herkese teşekkür ediyorum” dedi.






Trabzon’da sosyal sorumluluk projelerine büyük önem veren, dayanışma konusunda faaliyetlerde bulunan ve bu alanda birçok önemli projeyi hayata geçiren Trabzon Valisi Dr. Recep Kızılcık’ın eşi Sema Kızılcık, lösemili çocukları yaptığı sürpriz ziyaretle mutlu etti.



Beraberinde Vali Yardımcılarının eşleri Suna Mercan, Arzu Batuk ve sosyolog Esengül Kibar ile Karadeniz Teknik Üniversitesi Farabi Hastanesi Onkoloji Servisi’ndeki lösemili çocukları ziyaret eden Bayan Kızılcık, toplumun ilgisinin bu çocuklar üzerinden hiç eksilmemesi gerektiğini ifade ederek, herkesin sosyal sorumluluk projelerine destek vermesi gerektiğini söyledi.



Tedavi gören lösemili çocuklarla ayrı ayrı ilgilenip, onlarla fotoğraf çektiren Bayan Kızılcık, çocuklara tuttukları takımlara göre formalar hediye etti. Sema Kızılcık’ın yaptığı sürpriz karşısında mutlulukları gözlerden kaçmayan çocukların gördükleri ilgiden de bir hayli memnun oldukları gözlendi.



Çocukların tedavilerini gördükleri sırada hiçbir eksiklerinin olmaması ve hoşça vakit geçirebilmeleri için elinden geleni yapacağını söyleyen Bayan Kızılcık, Onkoloji servisinde mini kütüphane düzenleyeceğini ve çocukların isteği doğrultusunda oyun oynamaları için de bir odaya playstation alacağı sözünü verdi.


“Bu çocuklarımızın yüzündeki gülümsemenin hep var olması için herkesi sosyal sorumluluk projelerine destek vermeye davet ediyorum” diyen
Bayan Kızılcık,


“Burada çok güzel bir ortam gördüm. Çocuklarımız için bu güzel ortamı daha da güzel yapmak için sözler verdik ve o sözleri en kısa sürede yerine getireceğim. Yeter ki onlar mutlu olsun. Çocuklarımızın yüzündeki gülümseme için gönlünü ve emeğini ortaya koyan herkese teşekkür ediyorum” dedi.



Herkesin böyle sosyal aktivitelerde bulunması gerektiğinin de altını çizen Bayan Kızılcık, “Belki bizim bu ziyaretimiz kısa bir zaman, ama bu çocuklarımız için çok önemli. Çocukların yüzündeki gülümsemeyi görünce, hayatımızdaki üzüntüleri pek de umursamıyoruz artık. Ben her zaman olduğu gibi ziyaretlerime devam edeceğim” diye konuştu. (V.B.)


TRABZON HABER AJANSI

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder