2 Aralık 2010 Perşembe

TRABZON İL JANDARMA’DAN OPERASYON


Trabzon İl Jandarma Komutanlı Ekiplerince yapılan operasyonda bir miktar kaçak silah-mühimmat ve uyuşturucu yakalandı.



Trabzon İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince yapılan İstihbari çalışmalar sonucunda; Of İlçesinde N.D ve M.K. isimli şahısların Silah, Mühimmat ve Uyuşturucu Madde Kaçakçılığı yaptığı yönünde bilgiler elde edilmesi üzerine şahıslara ait ev ve eklentilerinde arama yapmak üzere adli makamlardan arama kararı alındı.


Trabzon İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince 30.11.2010 günü alınan arama kararına istinaden şahısların ev ve eklentilerinde yapılan arama faaliyeti sonucunda; (1) adet Kaleşnikov marka piyade tüfeği, (1) adet Kaleşnikov piyade tüfeği kasaturası, (3) adet tabanca, (22) adet silahlara ait şarjör,(867) adet çeşitli çap ve markalarda fişek ,(100) gram barut, (56) adet tabanca fişeği kapsülü, (41) adet silah tamirinde kullanılan mühtelif malzeme ve (200) gram kubar esrar maddesi ele geçirildi.


Olayla ilgili Cumhuriyet Savcısının talimatı alınarak, bahse konu ev ve eklentilerinde ele geçen silah ve uyuşturucu maddeye el konulmuştur.


Şüpheliler Cumhuriyet Savcılığına sevk edilerek, ifadesinin alınmasına müteakip tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. (V.B.)


TRABZON HABER AJANSI

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder