27 Aralık 2010 Pazartesi

Trabzon Akçaabat’ta Trafik Kazası: 1 Ölü

Trabzon'un Akçaabat İlçesi Yaylacık Mahallesi Sahil Devlet Karayolu üzerinde meydana gelen trafik kazasında, 1 kişi öldü.




Trabzon'un Akçaabat İlçesi Yaylacık Mahallesi Sahil Devlet Karayolu üzerinde meydana gelen trafik kazasında, 1 kişi öldü.


Edinilen bilgiye göre, Akçaabat İlçesi Yaylacık Mahallesi, Sahil Devlet Karayolu üzerinde yolun karşısına geçmeye çalışan Kadriye Aygün(80)’e, önce Zeki A’nın kullandığı 61 KE 935 plakalı otomobilin çarptığı ve yere düşmesi üzerine arkadan gelen İ. Murat yönetimindeki 34 FL 2386 Plakalı otomobilin çarpması üzerine ağır yaralandı. Yaralı yaşlı kadın kaldırıldığı Akçaabat Devlet Hastanesinde yapılan ilk müdahaleden sonra kaldırıldığı KTÜ Tıp Fakültesi Farabi Hastanesinde tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.


Verilen bilgiye göre; kazaya karışan 61 KE 935 plakalı otomobilin sürücüsü Zeki A’nın polis memuru olduğu ve araç içerisinde bulunan Akçaabat İlçe Emniyet Müdürü İsa Yılmaz'ın da olaya tanık olduğu belirtilmektedir.


Yaylacık mahallesi Sahil Devlet Karayolunda çok sık kazaların meydana gelmesi, yaya geçişlerinin ve geçiş noktalarındaki trafik lambalarının yetersizliği ve orta refüje konan tel örgülerin geçiş noktalarını engellemesi nedeniyle tel örgülere bazı vatandaşlarca fiili müdahalenin yapılarak, korsan geçişlerin yaşandığı ve bunun ise birçok yayanın ölümüne ya da yaralanmasına yol açtığı yönündedir. Bu yoldaki trafik kazalarından müşteki olan Vatandaşlar, yetkililerden ivedilikle tedbir almalarını istemektedirler.
 
Y. Kaynak: Akçaabat Haber - 27 Aralık 2010

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder