31 Aralık 2010 Cuma

Vali KIZLCIK’tan Yılbaşı MESAJI


Trabzon Valisi Dr. Recep KIZLCIK, miladi yılbaşı nedeniyle bir mesaj yayınladı.

Trabzon Valisi Dr. Recep KIZLCIK, miladi yılbaşı nedeniyle bir mesaj yayınladı. Mesaj aynen şöyle:


“Değerli Trabzonlu hemşerilerim,

Ülkemiz ve ilimiz için güzel gelişmelerin yaşanacağına inandığım 2011 yılını; hizmetinde bulunmakla gurur duyduğum kültür, sanat ve spor kenti Trabzon’da değerli Trabzonlularla huzur ve güven içinde karşılamanın mutluluğunu yaşıyorum.

En büyük sermayemiz olan birlik ve beraberliğimiz 2011 yılında daha da güçlenecek, halkımız daha mutlu, daha huzurlu ve güvenli günler yaşayacaktır.

Gerek insanların gerekse şehirlerin yaşamlarında yeni başlangıçların, atılacak her yeni adımların kuşkusuz büyük önemi bulunmaktadır. Geride kalan 2010 yılında Trabzon’da yaşanan gelişmelerden dersler çıkarılması, bu dersler ışığında yeni yılda da yeni umutlarla başlangıçlar yapılması huzur, mutluluk ve başarılarda buluşabilmemizin vazgeçilmez koşuludur.

Yeni yılda, ilimizin tarihi, kültürel zenginliği ve emsalsiz doğa güzellikleri yanında diğer alternatif coğrafi, ekonomik ve kültürel değerlerini de kullanarak, gerçekleştireceğimiz projelerle sosyal, kültürel ve ekonomik alanda daha çok tanınmış ve gelişmiş, daha çok turist tarafından ziyaret edilen ilimizi; ülke genelinde model bir il haline getirmek, en büyük hedeflerimizden birisi olacaktır.

Acı ve gözyaşından uzak, silahların ve savaşın olmadığı bir dünyanın yeni yılla birlikte gerçekleşmesi en büyük dileğimizdir.

Bu duygularla; ilimizde görev yapan mülki, askeri ve adli erkânla, tüm daire amir ve memurlarımızın, sivil toplum kuruluşu yöneticileri ve basın mensupları ile tüm Trabzonlu hemşerilerimizin yeni yılını en içten duygularımla kutlar, 2011 yılının milletimize ve bütün insanlık âlemine sağlık, huzur ve mutluluk getirmesini temenni ederim. Dr. Recep KIZILCIK Trabzon Valisi


VALİ KIZILCIK, BU GECE BİR DİZİ ZİYARET GERÇEKLEŞTİRECEK...



Diğer yandan Trabzon Valisi Recep Kızılcık 31 Aralık 2010 Cuma Günü Saat 23.00’de Çamlık İşitme Engelliler Yatılı Meslek Lisesi’ni, ardından Trabzon Atapark’taki Jandarma Misafirhanesini ve Emniyet Müdürlüğü Çarşı Polis Merkezini Ziyaret ve Saat tam 24.00 (Yeni yılın ilk günü saat 00.00)’ü bulduğunda ise Trabzon Doğum Hastanesinde yeni yılın ilk saatlerinde doğacak çocukları ziyaret edeceklerdir.

TRABZON HABER AJANSI

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder